One.com Recension

by admin on 08 augusti 2009

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 99Info
Webbhotell One.com
Egenskaper Utrymme: 3GB

Trafikgräns: Obegränsat

Pris: 15 kr/månad
Bonus Öppet köp i 15 dagar

24/7 Live Support

Google Adwords Bonus
Ratings
Egenskaper
Enkelhet
Kundsupport
Pris
Totalt
Betyg
Allmänt

One.com, (tidigare B-one) grundades år 2002 i Danmark av Jacob Jensen och är idag ett av de absolut största webbhotellen i Europa med över 500.000 kunder. På nuvarande tidpunkt har de över 80 medarbetare och registrerade företag i både Danmark, Dubai, England och Madeira.

One.com Webbhotellpaket

Paket 1: €1.25 + startavgift på €12, 3GB diskutrymme, obegränsad bandbredd
Paket 2: €2.60 + startavgift på €12, 10GB diskutrymme, obegränsad bandbredd
Paket 3: €4.90 + startavgift på €12, 25GB diskutrymme, obegränsad bandbredd

Är One.com Prisvärt?

Många stora webbhotellföretag idag erbjuder obegränsat med diskutrymme i sina webbhotellpaket som ett smart säljtrick för att locka till sig nya kunder, men dock inte One.com. Den här säljtaktiken att erbjuda obegränsat med diskutrymme är en strategi som verkligen fungerar då de flesta människor inte har en blekaste aning om hur mycket diskutrymme de egentligen behöver.

Den enkla sanningen är dock att över 95% av alla webbhotellskunder har egentligen inget behov av obegränsat med diskutrymme då det aldrig ens kommer att ha användning för mer utrymme än 2-3 GB. Något annat man fråga sig är varför inte One.com också använder sig av den här marknadsföringstaktiken att erbjuda obegränsat med diskutrymme då den strategin bevisligen fungerar och också praktiseras av de absolut största webbhotellen på marknaden idag, och då framförallt i USA.

Till den mer negativa sidan av One.com’s webbhotellspaket så erbjuder de dessvärre inte addon domäner vilket är helt klart negativt för seriösa webmasters som vill driva flertalet hemsidor på ett och samma webbhotellskonto.

Detta är mycket märkligt då övriga ledande webbhotell i Sverige och Europa erbjuder detta i deras tjänst. När det gäller deras Sitebuilder så är den väldigt begränsad då den bara inkluderar ett 50 tal olika hemsidemallar och den är inte heller helt optimal i SEO (Sökmotoroptimering) synpunkt då den inte understöder skräddarsydda titlar och metataggar på varje enskild sida på din hemsida.

Något annat som även hamnar på minuskontot för One.com är att de kräver att du även skaffar dig ett webbhotellskonto via dom när du egentligen bara vill registrera ett domännamn. Detta innebär bland annat att du inte bara kan köpa ett domännamn via One.com och sedan helt enkelt peka om namnservrarna till ett annat webbhotell…

Och om inte allt detta skulle vara tillräckligt, när du väl är kund hos dem och du vill byta webbhotell så blir processen betydligt mera komplicerad än att bara peka om namnservrarna till ditt nya webbhotell då de till skillnad från i princip alla andra webbhotell kräver att ditt nya webbhotell först ska ta över domännamnet.

Något annat som dock hamnar på pluskontot för One.com är deras dedikerade kundsupport, stabila servrar, priset, trafikgräns, och att samtliga kunder hos One.com får gratis annonsering av sin hemsida när de tecknar ett webbhotellskonto i form av en Google Adwords kupong (Google PPC Bonus).

Sammanfattningsvis så är One.com’s webbhotelltjänst tillräckligt bra för majoriteten av befolkningen då de som regel inte bygger mängder av hemsidor, och sällan byter webbhotell, och har även ingen aning hur man skiljer på om en sitebuilder är sökmotorvänlig eller inte.

Egenskaper:

One.com’s webbhotell inkluderar bland annat från 3GB och ända upp till 25GB Diskutrymme, Obegränsat med Bandbredd och E-post konton, Virus- och Spam filter, Daglig backup, Hemsidebyggare (Sitebuilder), Blogg, FTP-login - Statistik, Bildgalleri, MySQL databaser, PHP5, ASP, med mera.

One.com Tillförlitlighet:

One.com’s datacenter är övervakat med personal 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året. Inkluderat i webbhotellet ingår också daglig backup, 99.99% drifttidsgaranti (uptime), samt 15-dagar pengarna tillbaka garanti.

One.com Kundsupport

Det som kanske framförallt utmärker One.com på den europeiska marknaden är deras utmärkta kundsupport som är anträffbar 24/7/365 via Live Chat Support och E-post. Kundsupporten är disponibel på Engelska, Svenska, Danska, Norska, Tyska, Dutch och Franska.

{ 3 comments… read them below or add one }

Tony 29 september 2009 kl 18:26
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383

One.com är det bästa webbhotell som jag har provat så här långt och jag har erfarenhet av ett 10-tal olika leverantörer. Kontrollpanelen är enkel att navigera och de erbjuder även en sidbyggare som kan vara förmånligt för nya användare. De är förmodligen också Sveriges största webbhotell och det i sig självt bör säga någonting om deras tjänst.

Egenskaper Enkelhet Kundsupport
Pris Totalt Betyg
Daniel Andersson 25 november 2009 kl 8:07
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383

Tjenare!

Har haft ett antal sidor hos one.com tidigare, men har idag bestämt mig att börja flytta allt ifrån one.com.

Dem är bra för sitt pris, men när det gäller större siter och mer bandbredd så kan det bli problem.
Sedan är deras servrar jävligt sega när det gäller större siter, men det får man ju ränka med när dem har så billigt pris. Dvs att man delar server med \"X\" antal.

Sedan får man ju vad man betalar oxå, dvs att one.com kör med \"Safe Mode ON\", vilket blir en jävla massa problem för folk som vill utveckla sig lite.

Att man inte kan länka flera domäner till ett och samma konto är oxå skit, då man måste skaffa flera konton, vilket även jag har fått göra.

Sedan deras support är kunnig när det gäller \"basic\" saker, när det blir mer avancerat blir man avstängd.
Och vilka webbhotell förutom one.com lägger in uppdateringar av sina servrar utan att meddela sina kunder? Det medför ju problem och dålig publicering.

Jag avråder alla \"tyngre\" utvecklare från one.com, och alla som vill utveckla sig, såsom mig själv.
Då det har kommit till en gräns då jag måste byta webbhotell vilket medför stora kostnader och tid, som jag dock inte hade råd med från början.

Betyg:
Egenskaper: Ja 3/5, för att dem inte har för mycket egenskaper men heller inte för lite, blogg och galleri, bra cpanel osv.
Enkelhet: 5/5, det är ju precis det dem är. Enkla, fattiga och kass support.
Kundsupport: 2/5, 1 av 10 vet vad dem pratar om när det blir avancerade saker.
Pris: 5/5, billigt men som sagt man får ju vad man betalar för. När användandet blir större och börjar använda mycket bandbredd (vilket är obegrensat) så blir det nog sannolikt problem.
Totalt: 2/5, Jag har använt one.com för massa projekt tidigare, dock har dem varit så enkla och simpla att det har gått bra. Nu när man ska börja bedriva större verksamheter och börja utveckla sig tyngre inom e-världen så får jag helt enkelt ta och byta hotell. Så avråder alla som har planer om att \"expandera\" i framtiden från one.com …… 12kr / mån är billigt, men det blir mycket dyrare om man ska byta hotell…

//Daniel

Egenskaper Enkelhet Kundsupport
Pris Totalt Betyg
Jenny 16 mars 2010 kl 18:07
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/re.php on line 1383

One är det billigaste webbhotellet som jag har hittat om man även har i åtanke att de även är stora och stabila med tiotusentals kunder.

Egenskaper Enkelhet Kundsupport
Pris Totalt Betyg

Leave a Comment

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/starrater.php on line 120 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/starrater.php on line 120 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/starrater.php on line 120 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/starrater.php on line 120 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/03/150203/webbhotellrecensioner.com/public_html/wp-content/plugins/re/starrater.php on line 120
Click the stars to rate
Egenskaper
Enkelhet
Kundsupport
Pris
Totalt

Previous post: Bästa Företagswebbhotell

Next post: Loopia Recension